Gratinée de tomates au chèvre – Grilled tomatoes with goat cheese

Prep: 5 minutes, cuisson – cooking: 10 minutes

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4 tomates – tomatoes

4 gousses d’ail – garlic cloves

4 brins de cerfeuil – sprigs of chervil

4 brins de persil – sprigs of parsley

10 brins de ciboulette – blades of chives

1 bûche de chèvre – goat cheese log

60 g beurre – 2 oz butter


Couper les tomates en trois tranches épaisses.

Faire fondre le beurre, y brunir les gousses d’ail entières. Ajouter les tomates et les faire brunir 2 minutes de chaque côté.

Disposer les tomates sur un plat à four, disposer dessus le chèvre coupé en tranches, les herbes hachées, un filet d’huile d’olive, sel et poivre.

Griller 3 minutes sous le grill du four et servir.


Cut the tomatoes in 3 slices.

Melt the butter and brown the whole garlic cloves. Add the tomatoes and brown them for 2 minutes on each side.

Lay the tomatoes on an oven pan, lay on top of them the goat cheese cut in thick slices, the chopped herbs, a streak of olive oil, salt and pepper.

Broil for 3 minutes and serve.

 

 

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