Prep: 5 minutes, cuisson – cooking: 10 minutes
4 tomates – tomatoes
4 gousses d’ail – garlic cloves
4 brins de cerfeuil – sprigs of chervil
4 brins de persil – sprigs of parsley
10 brins de ciboulette – blades of chives
1 bûche de chèvre – goat cheese log
60 g beurre – 2 oz butter
Couper les tomates en trois tranches épaisses.
Faire fondre le beurre, y brunir les gousses d’ail entières. Ajouter les tomates et les faire brunir 2 minutes de chaque côté.
Disposer les tomates sur un plat à four, disposer dessus le chèvre coupé en tranches, les herbes hachées, un filet d’huile d’olive, sel et poivre.
Griller 3 minutes sous le grill du four et servir.
Cut the tomatoes in 3 slices.
Melt the butter and brown the whole garlic cloves. Add the tomatoes and brown them for 2 minutes on each side.
Lay the tomatoes on an oven pan, lay on top of them the goat cheese cut in thick slices, the chopped herbs, a streak of olive oil, salt and pepper.
Broil for 3 minutes and serve.